Kosaram tartalma
  • A kosara üres
Bejelentkezés / Regisztráció
Kosaram tartalma
  • A kosara üres

Konyhák és KajásRobi

Konyhák és Kajás Robi

Ki az a KajásRobi?

Nagy Róbert vagyok, köz- és szociális étkeztetéssel foglalkozó debreceni egyéni vállalkozó. 2002 óta veszek részt a debreceni közétkeztetésben.

Egy gyerekkori barátommal anno együtt indítottuk el az Aranykanál nevű étkeztető vállalkozást, melynek nagy sikere volt a városban. 2008-ban váltottam és megalapítottam a cégeimet. Jelenleg három konyhával (lakossági, szociális és fitnesz konyha) vagyunk jelen a vendéglátásban. Ezenkívül három iskolában mi bonyolítjuk le az étkeztetést, mely iskoláknál csatlakoztunk a minta menza programhoz is. Teljes mértékben hazai alapanyagokkal dolgozunk, ezáltal erősítve a térség beszállítói és termelői vállalkozóit.

Évek óta dolgozom különböző szeretetszolgálatokkal és jó szándékú emberekkel.
Annak idején segítettek nekem azzal, hogy munkát biztosítottak nekem és munkatársaim számára. Ezért sosem lehetek nekik eléggé hálás. Mindezek hatására a tavalyi év végén fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy kibővítsem a profilomat, méghozzá egy Magyarországon eddig még nem alkalmazott módon: a lakossági étkeztetés mellett az adományozás lehetőségének megteremtésével.

Egyen, hogy másnak is legyen!

Így született meg a KajásRobi, valamint a fő gondolatom: Egyen, hogy másnak is legyen mozgalom! A mozgalmon belül olyan embereket célzunk meg az adományozói oldalról, akik szívesen segítenének embertársaikon, de nem tudnak, mert nincs rá lehetőségük, vagy idejük, emellett pedig rendszeresen rendelnek a különböző étkeztetési cégektől. Adományozott oldalról minél több szeretetszolgálatot, alapítványt igyekszünk bevonni a mozgalmunkba, hogy ezen az úton is megkönnyítsük működésüket, fenntarthatóságukat.

Konyhák és Kajás Robi
Konyhák és Kajás Robi

Hogyan segíthetsz te is?

A mozgalom gyakorlati felépítése egyszerű: a fogyasztónak mindössze annyi a dolga, hogy rendeljen tőlem és válassza ki a neki szimpatikus szeretetszolgálatot vagy alapítványt, a menü árából pedig 50 forint kerül jóváírásra a megjelölt szervezet javára. Ezeket az összegeket havonta utaljuk majd át a szervezeteknek. A honlapunkon folyamatosan ellenőrizhető lesz a befolyt pénzösszeg, a háttércsapat pedig gondoskodik arról, hogy minden egyes forint a megfelelő helyre kerüljön, így a manipuláció lehetősége kizárt.

Célunk:

Magánvállalkozóként elsőként vállalom fel ezt az egyedülálló kezdeményezést, ám nem ez a fő irányelvem. Célunk, hogy egy sikeres és eredményes mozgalmat indítsunk el, felhívjuk vállalkozótársaink, és a fogyasztók figyelmét arra, hogy ebben a mai világban jobban kell segítenünk embertársainkon.

Kérem Önöket, hogy álljanak mozgalmunk mellé, és biztosítsák támogatásukról a KajásRobit! Bízom benne, hogy a közös érdek összekovácsolja a különböző szervezeteket, szeretetszolgálatokat, segélyszervezeteket, alapítványokat, hogy minél több embernek segíthessünk - az Önök segítségével!

Konyhák és Kajás Robi

Üdvözlettel:
Nagy Róbert

Konyhák és Kajás Robi

Konyhák

Konyháink a köz- és szociális étkeztetésben is szerepet vállalnak. Főzünk idős, rászoruló, embereknek, iskolás gyermekeknek, valamint többféle variációt kínálunk a nagyközönség számára is. Mind a hagyományos ízek, mind az egészséges, a vegetáriánus ételek kedvelőinek megfelelő kínálatot tudunk biztosítani.

Jelenleg három konyha üzemeltetésében van érdekeltségünk. Ezek a konyhák a vendégek igényeinek megfelelően vannak elkülönítve.

Lakossági konyha:

Profiljába a házias menük tartoznak bele, melynél arra törekszünk, hogy az alacsony ár mellett magas minőségű ételeket készítsünk el. Ezenfelül egytálételeket, fitt és vegetáriánus ételeket is készítünk, melyek alapanyagai között tönköly- és rozsliszt, sovány húsok, friss halak, olívaolaj, kókuszzsír, basmati-, barna- és jázminrizs is szerepel.

Szociális konyha:

A konyha kellemes ízvilágú menükkel idős emberek szociális alapon történő ellátásában vállal szerepet. Kínálatában megtalálhatóak a minden igényt kielégítő kétfogásos menüsoron át a cukorbetegeknek diétásan összeállított ételek, valamint az epekímélő menü is.

Fitnesz konyha:

Itt biztosítjuk az iskolai étkeztetést gyerekeknek. Debrecenben csatlakoztunk a minta menza programhoz, melynek keretében nagy hangsúlyt kap a gyermekek egészséges táplálkozása, melyhez az ételeket dietetikus szakember állítja össze. Fontos szempont a helyi termelőktől történő vásárlás, hogy minél frissebb alapanyagból készülhessen az asztalra kerülő ebéd.

Ingyenes kiszállítás

Megrendelését díjtalanul kiszállítjuk

Debrecenen belül és annak

vonzáskörzetében.

Kajás Robi 2018 - 2023 © - Minden jog fenntartva
X